DIENSTEN

Wij staan klaar om het beste voor u te doen op sociale media.

WEBSHOP
ONTWERP

Siz Media ontwerpt unieke, trending en gebruiksvriendelijke websites in overeenstemming met uw doel. Vanwege de perfecte SEO optimalisatie zorgen we ervoor dat uw website goed wordt gevonden op zoekmachines.

FACEBOOK
ADVERTENTIES

Siz Media zorgt ervoor dat Facebook berichten, foto’s en promoties bij uw doelgroep terechtkomen met het juiste advertentiebudget. Wij ondersteunen u hierbij in alle processen, bewaken het campagnebudget en beheren de advertenties.

INSTAGRAM
ADVERTENTIES

Siz Media, zorgt ervoor dat uw berichten en foto’s op Instagram veel bekijks trekken. Uw pagina oogt vriendelijk en trendy!

SOCIALE MEDIA
MANAGEMENT

Siz Media beheert al uw zaken rondom uw sociale media kanalen. Wij posten met regelmaat uw professionele foto’s voorzien van pakkende teksten.

GRAFISCH
ONTWERP

Dankzij ons creatieve en ervaren team toveren wij uw ideen om in een hoogwaardige visual. Het zal ongetwijfeld uw merkwaarde een boost geven!

FOTO/VIDEO
OPNAMEN

Siz Media begrijpt dat de digitale wereld een geheel is van foto's en video´s. Wij zorgen ervoor dat uw merk op professionele wijze wordt gepubliceerd.

ANIMATIE
VIDEO'S

Siz Meida weet het belang van animatie video’s. Met hulp van Animatie Video’s brengt u op leuke wijze uw boodschap over naar de klant.

SOCIALE MEDIA
INTERACTIE

Siz Media zorgt ervoor dat alle vragen, complimenten en klachten in korte tijd worden beantwoord. Hiermee creëreren wij een hogere interactie met uw volgers.