Leer Ons Kennen

Wij zijn een nieuwe generatie digitaal mediabedrijf dat alle promotie- en beheerprocessen heeft bepaald om uw onderneming goed op de kaart te zetten.

Door de jaren heen hebben wij opgemerkt dat het vooral voor eenmanszaken en MKB'ers erg lastig is om voor betaalbaar budget goede service te kunnen vinden.

Ons team is gespecialiseerd in eenmanszaken en MKB'ers die graag online promotie aan professionele expertise over laat.

OVER ONS

SIZ Media is een digitaal mediabedrijf van de nieuwe generatie. Wij richten ons vooral op de zichtbaarheid en vindbaarheid van uw onderneming. Jarenlang hebben wij de ontwikkelingen gezien van de kracht van de social media.

Dankzij meer dan 10 jaar ervaring werkt ons team dagelijks voor de vorming van een hechte band tussen u en uw potentiële klanten. Wij bieden de relaties en technologische ondersteuning die u op dit gebied nodig heeft. In zeer korte tijd heeft ons succes tot over Nederlandse grenzen weten te bereiken. Ons hoofdvestiging is in het historische Amsterdam. Daarnaast zijn wij actief in metropool Istanbul.

VISIE

In korte tijd is veel veranderd op digitaal gebied. Net zoals de behoeften van uw klanten. Tijd is schaars, en er wordt geleefd in hoge tempo.
De smartphone is altijd bij de hand om te communiceren, shoppen of om snel eten te bestellen.

Deze veranderingen hebben ervoor gezorgd dat bedrijven die hun sociale media optimaal gebruiken een sterkere positie hebben ingenomen dan de concurenten. Zij weten immers hun potientiele klanten online te ontmoeten, en om hun advertenties te laten zien aan het juiste publiek.

MISSIE

SIZ Media beheert alle diensten die u nodig heeft in deze wereld voor u met zijn 10 jaar ervaring en professionele team.

Het is bedoeld om de juiste doelgroep te bereiken met betaalbare advertenties, om de aandacht te trekken met creatieve video's en foto's, en om elk detail te verzamelen dat de geest van uw bedrijf weerspiegelt, van uw logo's tot uw menu's.